Πρόγραμμα σεμιναρίων

Το Κατασκευαστικό παιχνίδι με βάση την Αρχιτεκτονική

Online

Start Date

21 Φεβρουαρίου

Η εμψύχωση στην εξ αποστάσεως εκπαίδευση

Onilne

Start Date

20 Φεβρουαρίου

Το θέατρο στην εμψύχωση

Αθήνα

Start Date

28 Μαρτίου

Το θέατρο στην εμψύχωση

Θεσσαλονίκη

Start Date

4 Απριλίου

C.G.T.B. Certified Game Team Builder

Η Σχολή Εμψυχωτών παρουσιάζει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα σεμιναρίων πάνω στην εκπαίδευση του εμψυχωτή – δασκάλου. Μέσα από την εμπειρία και την γνώση των καταξιωμένων και καταρτισμένων συνεργατών της. Δεν προαπαιτείται καμία βασική γνώση, παρά μόνο διάθεση για να μπεις στον φανταστικό κόσμο του εμψυχωτή.

Το θεατρικό παιχνίδι ως εργαλείο για τη διδασκαλία

Το σεμινάριο απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων που επιθυμούν να αξιοποιήσουν σε βάθος τις δυνατότητες που προσφέρει το θεατρικό παιχνίδι στη διδασκαλία. Σε πρώτο επίπεδο στόχος είναι οι εκπαιδευόμενοι/ες να γνωρίσουν και να εξοικειωθούν με διάφορες θεατρικές τεχνικές.  

Το κατασκευαστικό παιχνίδι με βάση την Αρχιτεκτονική

Με το σεμινάριο αυτό στοχεύουμε στο να γίνει προσιτή η κατασκευαστική δημιουργία σε κάθε θεματολογία μέσα στην τάξη-ομάδα. Απευθυνόμαστε σε όλους τους εκπαιδευτικούς, διάφορων ηλικιών και ειδικοτήτων.

Η εμψύχωση στην εξ αποστάσεως εκπαίδευση

Ένα σεμινάριο που περιέχει εκπαιδευτικές δράσεις βασισμένες στην εξ αποστάσεως εκπαίδευση. Προτείνονται ποικίλα παιχνίδια και δραστηριότητες που έχουν στόχο την δημιουργία ή την ενεργοποίση της ομάδας πάνω σε διάφορα γνωστικά θέματα.